lördag 5 mars 2011

Göteborg Horse Show

Jag vet att jag är efter med uppdateringarna, men jag har fullt upp. Som vanligt. Nu har jag lite tid över så nu kör vi!

Söndagen ja....

Efter att vi tvingade i oss den sketna frukosten (som hängde på vår dörr eftersom de renoverade matsalen) vi fick på hotellet så bar det av mot Scandinavium.

Shit vilket apparat det är egentligen. Me like. Man känner sig som ett barn så fort man åker dit. Man letar upp sina platser, sitter två minuter för att titta in hästen man kan vinna på lotten man naturligtvis har köpt. I år hette hästen Fay. (Kan tilläggas till Eliks förtjusning så vann jag INTE)

Sen tillbringade vi lite tid inne på Eurohorse. Det fanns ju lite man vill ha man man ju lugnt säga. Hittade bla ett par stövlar till Elliot som han ska ha sen när han börjar ta sin ryttarkarriär på lite mer allvar.


Eller kanske dessa?

Självklart hittade man ju både ett å två par till sog själv, men rätt onödigt eftersom man ändå inte kommer kunna rida om några månader igen...

Men snygga var de..


Sen var det dags att ta sig tillbaka för anledningen till varför vi var där. Hoppningen.


Rolf-Göran Bengtsson med Casall La Silla

Man blev faktiskt nästa lite rörd till tårar när Malin B tackade av Tamina efter alla år tillsammans på tävlingsbanorna....

Tamina ska nu gå i pension å avel. Ska förövrigt paras med Tornesch...



Ludger Beerbaum med Gotha. Riktigt fin häst tycker jag..

Å så klart har jag ju lite bilder på Malin Baryard med Tornesch. Så varsegood å njut:



Sen satt vi på nålar inför omhoppningen å fick se Angelica Augutsson rida hem förstaplatsen inför ett jublande Scandinavium. Bra gjort!!

Söndagen tog slut å efter att jag lämnat Cessan för att hämta upp männen i mitt liv var det bara att hålla sig vaken de 1907734 milen hem till Strångsjö. Tack för en toppenhelg!

Alltid lika kul att spendera tid med min gamla stallkompis Cessan. ;)


Puss å kram

2 kommentarer:

  1. Kul helg ni var på, om än lite hektisk för min smak...ha ha.
    Mello är inget vi sett i år, det är sååå dåligt och Jimmy hatar't varje år, så i år sket vi helt enkelt i det.
    Kan tänka mig att det var coolt på plats, all musik är bra live. (Nästan, inte ex. Pontiak).

    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Näe, Pontiak är ju undantaget som gör regeln. =)

    Å som sagt, jag är ju ingen fan av Mello, men det var fan speciellt att va på plats. Riktigt häftigt, skulle kunna tänka mig att gå igen nån gång.

    Kram kram

    SvaraRadera