lördag 24 juli 2010

Första badet

Det är mycket som händer så här första dagarna hemma. Först skulle ju Elliot firas in med en Stallbacken-öl hemma i köket tillsammans med Johanna,(mycket trevigt) sen kom Grabbarna Grus (Bänga, Mini å Lövet) igår med en skitsöt filt i form av en gigantisk kanin. Tusen tack killar!!



Sen avslutades kvällen med Elliots första grill. Alla som är förvånade räcker upp en hand, men klart killen måste lära sig att grilla, visst?





Å idag lärde vi oss vår första riktiga stora läxa.
Pyret hade kakat, jättefint grönt. :) så det var ju bara att byta, men så tänkte vi att han kunde få lufta snoppen lite så han fick vara lite nakenfis i bilstolen på ett badlakan. So far so good. Sen hände det. Är Pyret kissnödig så är Pyret kissnödig. Det var kiss överallt, i bilstolne, på lakanet, i hans hår, i hela ansiktet, överallt gott folk!!

Så idag lärde vi oss:
Gärna naken, men en tvättlapp över snoppen. För den har han ju absolut ingen kontroll över. :)

Så han fick sitt första bad idag alltså. Gick ju strålande, badkaret är ju nästan som gjort för det.




Han verkade faktiskt inte ha så där jättemycket emot att bli lite blaskad på, även om det mysigaste kanske var efteråt när man fick ligga å mysa inlindad i en varm badhandduk.



Puss å kram

3 kommentarer:

  1. Mysigt !!

    Är han en snäll kille ? Äter, sover och bajsar ?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh såå sööt! Mysigt ni ser ut att ha det! Njut av tiden nu. Den går så fort!
    Kram Madde

    SvaraRadera
  3. haha ja du denna snopp!!!! alltså allvarligt hur mycke kiss finns det i den lille???? Kan säga var glad att det bara var kiss som kom.. det dära gröna kan även det komma i det fria ;) Men du har ju redan axlat in i mamma rollen, pratar bajs som du inte gjort annat ;)

    Puss o kram på dej hjärtat. Hälsa din grabbar

    SvaraRadera